فواید و خواص خرما: در روایات اسلامی منسوب به معصومین علیهمالسلام بر فواید خرما و رطب تاکید شده است. رطب، خرمایی است که هنوز کاملا نرسیده و رنگش هنوز تیره نشده است. از منظر طب سنتی ایرانی، طبع خرما گرم و تر است، اما گونههای خشک خرما طبع گرم و خشک دارند. خرما بسیار مغذی است و ویتامینها و مواد معدنی متعددی دارد. در ایران و از جمله در استانهای کرمان، خوزستان و فارس گونههای مختلفی از خرما کشت میشوند که خرمای مجول، خرمای دگلت، خرمای مضافتی و خرمای پیارم از آن جملهاند. در این مطلب به برخی از فواید و خواص خرما اشاره میشود. و چون ظاهرا خرمای مجول و خرمای دگلت در بازارهای جهانی شهرت بیشتری دارند، جدول ارزش غذایی این دو گونه خرما نیز برای نمونه ارائه خواهدشد.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
طراحی و توسعه توسط گروه نرم افزاری آدلان وب